Supportersavond K. Lyra-Lierse

Pallieters Supporterscollectief > K. Lyra-Lierse > Supportersavond K. Lyra-Lierse

Op maandag 17 december organiseert het Pallieter Supporterscollectief een avond voor de supporters en sympathisanten van de Koninklijke Lyra-Lierse. Tijdens deze bijeenkomst geven we meteen het officiële startschot voor de uitrol van supportersparticipatie binnen onze club. Zowel initiatiefnemers van het PSC, als bestuursleden van K. Lyra-Lierse, geven de supporters de nodige transparantie over het reilen en zeilen. Zo maken we het echt úwe voetbal!

Wat staat er op de agenda?

20u00 – Pallieter Supporterscollectief: introductie
Welke rol vervult het PSC binnen K. Lyra-Lierse? Hoe kan ik lid worden? En wat houdt het lidmaatschap juist in? En hoe gaat de participatie van de supporters juist in zijn werk? Op al deze vragen willen we een klaar en duidelijk antwoord bieden.

20u30 – K. Lyra-Lierse: structuur en budget
Algemeen manager Raf Bormans en voorzitter Yves Devil geven meer uitleg over de vernieuwde & uitgebreide structuur van de club, de ambities en de budgetten die daarmee gepaard gaan.

21u00 – Projectgroepen binnen K. Lyra-Lierse
Naast de dagelijkse leiding van de club, besteedt een team van vrijwilligers een grote hap van hun vrije tijd om van K. Lyra-Lierse elke dag een betere, sterkere en mooiere club te maken. De bestaande werkgroepen en de recente realisaties, daar geven we de aanwezige fans graag inkijk in.

21u30 – Supportersdrink in de foyer
De ideale gelegenheid om sfeervol na te kaarten of een informele vraag stellen aan de aanwezige bestuursleden van de club of van het PSC.

Deze avond zal doorgaan op de plaats waar het historische hart van het Lierse voetbal ligt: CC den Bril in Lier. De maatschappelijke zetel van K. Lyra-Lierse, én op enkele meters van het voormalige Café De Roskam waar K. Lierse S.K. het levenslicht zag.